Emma

Emma is een jonge dame die helaas is uitbehandeld. We hebben haar en haar gezin een geweldige en voor de familie waardevolle verrassing gegeven. De tuin is compleet gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige plek voor Emma om in te kunnen spelen

Update 2016:
Helaas is Emma overleden. Wij wensen de familie en andere nabestaanden alle sterkte en kracht toe met dit grote verlies.
De stichting "Hart Voor Emma" heeft een waanzinnig mooie donatie van €2000 aan ons gegeven om te verdelen aan kinderen met een oncologische ziekte. Daar zullen wij natuurlijk met alle liefde gehoor aan geven.

Update 2018:
Na het overlijden van hun kindje zijn ze naast alle ellende ook in de financiële problemen gekomen. Deze boodschappen + voedselbonnen bieden hopelijk even uitkomst.

Vinyl voor Elkaar heeft een tijd terug een mooie donatie uit de nalatenschap van Emma* gehad en heeft in overleg met haar familie ook dit gezin gesteund. Zo heeft Emma* al diverse gezinnen kunnen helpen want ook bij deze kerstactie helpt haar donatie een stukje mee.

De gesteunde familie willen we niet openbaar maken i.v.m. hun privacy. We hopen dat er ooit betere tijden aanbreken voor hen en zeggen hierbij openbaar onze steun toe mochten we iets voor hen kunnen doen in de toekomst.