Maikel

Maikel is van ver gekomen maar we zijn er nog niet. Als eerst in het kort over de beperking van Maikel. Hij heeft een onbekend syndroom wat wereldwijd nog niet bekend is. Symptomen zijn eetstoornis, gedragsproblemen, spraakachterstand, verstandelijke achterstand en groeistoornis en nog niet gediagnosticeerd maar wij zien aspecten van autisme.

Wij zouden graag kinderhulphond Pepper opleiden voor Maikel die hem rust geef, hem stimuleert om beter te praten, beter te spelen, voor een veilige plek, emotioneel in balans, positief gedrag beïnvloeden, adl vaardigheden versterken en succes ervaring opdoen. Maar het aller belangrijkste is dat ons zoontje samen opgroeit met een maatje die er altijd voor hem is, die hem kan helpen te groeien als persoontje, hem zelfverzekerder maakt en vertrouwen geeft.

Dit was de wens van de ouders van Maikel. Samen met Basisschool de Regenboog in Naaldwijk hebben wij geholpen deze wens uit te laten komen. Maikel heeft zijn hond en de opleiding / training wordt betaald!


Facebook:
 Maikel en zijn vriend Pepper


voor meer info klik op bovenstaand logo