Overige Goede Doelen

Sponsoring Sponsorrun Desiree

Namens Stichting Hart voor Emma en Vinyl voor Elkaar is 250 euro via de sponsorrun van Desiree naar het Ronald Mc Donaldhuis gegaan. 


Stichting Steun 22Q11

22Q11DS is een onbekende en slopende ziekte.
Wij hebben Rien en zijn vrouw een donatie gegeven, zij zetten zich in voor deze stichting omdat zij hun dochtertje Luna hebben verloren aan deze ziekte.

De motivatie van Rien: De Stichting Steun 22q11 heeft zich tot doel gesteld een positieve bijdrage te leveren voor meer bekendheid van het 22Q11DS, waardoor ouders en familie sneller duidelijkheid krijgen in hun zoektocht en op de juiste plek terecht komen.
Als er bij mijn vrouw tijdens de zwangerschap adequater was opgetreden had Luna een veel betere start gehad. Als er meer bekendheid geweest zou zijn had dit aanleiding gegeven om een vruchtwaterpunctie uit te voeren. We hadden dan al in de zwangerschap geweten dat Luna het 22Q11DS had.
Al weet je dan nog niet in welke mate.
Door meer onderzoek, voorlichting en informatie zal er ook in de maatschappij, waaronder b.v. opleidingsinstanties, UWV en andere uitkeringsinstanties steeds meer duidelijk worden over de gevolgen van dit moeilijk te begrijpen syndroom. Het kweken van meer duidelijkheid zou de patiënten met dit syndroom en hun naaste familie, het leven aangenamer kunnen maken en hun zoektocht naar begrip wat kunnen vereenvoudigen.


Klik op bovenstaand logo voor meer info

Sponsoring ten behoeve van onderzoek naar kanker


VUmc

Kijk ook op:
http://marathoncca.alvarum.com/vincentvanbeek

Eetcafe La Vida & Vinyl voor elkaar bezorgen 2 gezinnen een onvergetelijke kerst

In samenwerking met Eetcafe La Vida in Monster gaven we 2 kerstdiners weg aan gezinnen die normaal dit niet zouden kunnen doen.
?Op deze manier genoten ook zij van een heerlijke kerst buiten de deur.

Screen shot 2015-01-06 at 5.38.43 PM   Screen shot 2015-01-06 at 5.38.52 PM

De Nacht van de Vluchteling

Manouck van 7 jaar heeft de nacht van de Vluchteling gelopen.
Vinyl voor Elkaar heeft haar gesponsord voor deze top actie!

De Nacht van de Vluchteling is een sponsorloop die jaarlijks tijdens Hemelvaart plaatsvindt.
Elk jaar laten deelnemers zich sponsoren voor een bestemmingsproject. Dit jaar lopen we voor noodhulp aan de slachtoffers van het Syrische conflict.


Voor meer info klik op bovenstaand logo
?Daarnaast hebben we diverse donaties gedaan aan mensen die zich elke dag inzetten voor thuis en daklozen.