Pheline

Phéline is een prachtig meisje die leukemie heeft.

Genezing leek voor haar niet mogelijk, maar nu lijken er weer kansen.
Een heus Wondermeisje is ze!

Vinyl voor Elkaar heeft haar stichting een donatie geven om te voorzien in aanschaf van onder andere diverse aanpassen aan haar rolstoel, welke niet vergoed worden door de verzekering.

 Update januari 2017: 
Met Pheline gaat het op en af. Daardoor lag zij met pakjesavond in het ziekenhuis.
Vinyl Voor Elkaar is van mening dat dit niet kan en daarom hebben wij in Pheline in januari alsnog verrast met een te gek Sinerklaas cadeau!
Pheline was er waanzinnig blij mee en wij hopen dat het vanaf nu weer bergop gaat met het wondermeisje.

Update juli 2017:

Phéline (7) heeft helaas al in haar jonge leventje een hele lange weg in de medische wereld moeten afleggen. Dokters hebben een aantal keer gezegd dat ze niks meer voor haar konden doen en heeft meerdere keren op het randje gebalanceerd. Wonder boven wonder werd ze toch beter. Wondermeisje Phéline.

Helaas is nu voor de derde keer bij haar de rotziekte gecompliceerde leukemie ALL geconstateerd. Phéline heeft veel pech gehad en veel complicaties gehad, waardoor ze onder andere een dwarsleasie heeft. Momenteel is Phéline in aanmerking gekomen voor CAR-T-therapie, een experimentele behandeling die alleen mag worden uitgevoerd in wetenschappelijk verband. Op deze foto’s zie je een klein beetje van hoe naar ziek zijn kan zijn: Phéline’s haren gaan er na een tijd van beterschap weer af. De kansen van Pheline zijn niet heel groot, ons is vandaag gevraagd om iets te doen om haar te verblijden.

Dit Lego Disney Kasteel is haar droomwens en boven haar verwachting Samen met Marijn Fidder hebben we dit kasteel zojuist besteld. We hopen dat hij volgende week geleverd wordt bij haar als verrassing. Bovenal hopen we op een wonder. Sterke voor jullie allemaal.