Platen sale in de Lier 28-05-2017

Op 28 mei organiseerde Vinyl Voor Elkaar weer haar terugkomende platen sale

We hadden speciaal voor deze middag vinyl platen opgespaard om  een grote actie veel voor weinig te kunnen opzetten. Duizenden platen stonden klaar voor de kopers deze middag.
Om 12.00 gingen de deuren open en het was de hele middag lekker druk met mensen die kwamen graven door al onze platen. Bas onze technische man was ook aanwezig met onze platenspelercollectie. Hij verkoopt / repareert en geeft advies over platenspelers die wij verkopen!

De opkomst was zoals gezegd gezellig druk, iedereen ging met leuke platen huiswaarts en dat is waar wij het uiteindelijk voor doen! Einde van de dag heeft Frank de balans opgemaakt over wat totaal verkocht is deze middag en daar stonden wij weer van te kijken: 

!!! 1275 EURO !!! 

Door dit geweldige bedrag kunnen wij weer mooie acties voor goede doelen op touw zetten, zoals jullie van ons gewend zijn!!

Onze grote dank gaat uit naar iedereen die hier aan heeft bij gedragen op welke manier dan ook! Natuurlijk een extra woord van dank aan Martin die de locatie ter beschikking gesteld heeft.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij ons volgende evenement.
Nogmaals dank,
Vinyl Voor Elkaar